Vážení zákazníci, náš bezlepkový obchod Šternberkova 1352/12, 170 00 Praha 7 Holešovice je Vám k dispozici v PO - PÁ od 10.00 - 18.00 hod. a v SO od 9.00 - 12.00 hod. Preferujeme platbu kartou. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Organická GUAROVÁ GUMA na studené pokrmy, bez lepku, 100g

Přírodní zahušťování nebylo nikdy snažší

Organická guarová guma na studené pokrmy spojí vaše studené pokrmy bez vaření během okamžiku - ať už se jedná o studené ovocné dezerty, džemy, pomazánky, omáčky, krémy nebo zmrzlinové pokrmy.

Podle výrobce stojí za zmínku zejména pozitivní vlastnost organické guarové gumy při přípravě zmrzliny: zabraňuje tvorbě nepříjemných krystalků ve zmrzlině.

Kromě toho organická guma guar slouží jako přírodní zvlhčující látka v pekařském těstěDalší výhodou naší guarové gumy je její přírodní původ. Je vhodná pro vegetariány a vegany. Je také bezlepková a hypoalergenní, což z ní činí skvělou volbu pro lidi s různými dietními omezeními.

Guar

Použití: 

Ideální pro zahušťování a spojování studených pokrmů. Dodává krémovou a roztíratelnou konzistenci ovocným a zeleninovým pomazánkám, dipům a salátovým zálivkám, koláčům a zmrzlinám. Konzervuje doma upečený chléb a pečivo a zabraňuje tvorbě ledových krystalků ve zmrzlině.

Dávkování:

Přidejte 3 g (cca 1 lžička) do 250 ml tekutiny.

Příprava:

Směs k zahuštění míchejte na nejvyšším stupni a postupně přidávejte gumu guar přes jemné síto. Míchejte, dokud směs nezhoustne a nezíská krémovou konzistenci.

Složení produktu naleznete níže. 

Můžeme doručit do:
23.9.2024
Možnosti doručení
Skladem
Značka: BioVegan
98 Kč 98 Kč / 1 ks
Kategorie: Bezlepková mouka
Hmotnost: 0.12 kg
Guma guar bez lepku, eshop.celiakarna.cz
Novinka Bez laktózy BIO
Certifikovaný BIO eshop
Certifikovaný BIO eshop CZ-BIO-002
Od 1.499,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Od 1.499,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Složení: 

Guma guar* (E 412).

* z ekologického pěstování

Může obsahovat stopy sóji, lupiny a ořechů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: