Bauckhof je jednou z nejstarších farem Demeter v Německu, což z ní dělá skutečného průkopníka v oblasti výroby přírodních potravin. Bauckhof vášeň je vyrábět chutné a zdravé potraviny Demeter a biopotraviny z tradice, srdcem, rukama a rozumem.
Příběh pana Baucka
Když pan Eduard Bauck v roce 1932 objevil pro svou farmu biodynamické zemědělství (Demeter), určitě by ho nenapadlo, že jednou budeme mít v nabídce BIO mandlovou mouku. Ale jsme si jisti, že by se mu to líbilo. Protože jako průkopník ekologického zemědělství by byl stejně jako my přesvědčen o všem, co žene ekologické zemědělství kupředu.
O všem, co je dobré pro půdu a životní prostředí. A o všem, co je dobré pro nás lidi. Protože už tehdy pochopil něco velmi důležitého: Příroda a lidé mohou spolupracovat pouze společně.

Na co se mandlová BIO mouka hodí?
Jemná mouka je skvělou bezlepkovou alternativou s jemnou oříškovou chutí. Všestranně použitelná pro přípravu müsli, pečiva, jogurtů a koktejlů nebo do kari, polévek a omáček.
Laboratorní testy a registrace u Německé společnosti pro celiakii
Bezlepkové výrobky Bauckhof jsou laboratorně testovány na bezlepkovost a registrovány u Německé společnosti pro celiakii na základě analýzy lepku. Mandlová mouka Bauckhof je vhodná pro bezlepkovou dietu při celiakii a sprue.
Složení a nutriční hodnoty naleznete níže.