Vážení a milí zákazníci, 

opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie

Přejeme Vám příjemné nakupování!  

ENZYM (ferment) na pečení, bezlepkový, BIO, 20 g

Na chléb bez droždí!

Pečicí ferment BIOVEGAN se vyrábí bez použití medu a kvasinek a díky svému mírnému charakteru je dobře snášen a chutná zejména alergikům na kvasinky.

Jak Ferment použít? 

Potřebujete následující suroviny (1 chléb bez droždí): 

  • 550 g mouky
  • 1 lžíce soli
  • 500 ml vlažné vody

Krok 1: 

  1. Balení fermentu za stálého míchání rozpustíte ve 350 ml vlažné vody. 
  2. Přidáte 300 g mouky a dobře propracujete těsto. 
  3. Posypete lehce moukou, zakryjete utěrkou a necháte mouku s vodou pracovat 12 hodin, ideální teplota je 30 - 35 °C. 

Krok 2: 

  1. Přilijte 150 ml vlažné vody. 
  2. Přisypte 150 g mouky a dobře propracujte. 
  3. Poprášíme lehce moukou, zakryjete utěrkou a necháte mouku s vodou pracovat dalších 5 - 8 hodin, ideální teplota je 30 - 35 °C. 

Krok 3: 

  1. Přidáme posledních 150 g mouky a lžičku soli. 
  2. Propracujeme těsto a necháme další 2 hodiny kynout. 
  3. Nakonec dáme těsto do pekáče a ve vyhřáté troubě pečeme cca. 60 minut. 

Na obalu jsou obrázky s postupem. Text je sice v němčině, nicméně pochopí každý. 

Hodně štěstí při pečení a pokud se nám budete chtít pochlubit, jak se Vám chléb povedl, můžete nám poslat Vaše fotky, třeba na e-mail info@celiakarna.cz 

Složení naleznete níže. 

Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Vyprodáno
Značka: BioVegan
47 Kč 2 350 Kč / 1 kg
Kategorie: Bezlepkové prášky do pečiva a droždí
Hmotnost: 0.025 kg
Položka byla vyprodána…
Enzym (ferment) na pečení, bezlepkový, BIO, 20 g, eshop.celiakarna.cz
BIO
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Složení: 

Kukuřičný škrob*, zákysové kultury.

* = složky z ekologického zemědělství

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: