Wunderbrödchen se spoustou bílkovin a sníženým obsahem sacharidů jsou tím pravým nejen pro sportovní fanoušky. Díky tomu je vědomé bezlepkové potěšení v kvalitě Demeter obzvlášť chutné a obzvlášť snadné.
Tyto lahodné proteinové housky si můžete upéct sami: Stačí přidat trochu vody a nízkotučného tvarohu, vytvarovat a jsou připraveny k vložení do trouby.
Rychleji a snadněji to už ani nejde - pro extra porci energie na jídelním stole.
Naše bílkoviny Wunderbrödchen v kostce:
- Nejlepší kvalita Demeter
- Bezlepkové a veganské varianty
- Rychlá a snadná příprava
- Bohaté na bílkoviny, se sníženým obsahem sacharidů
- Přímo z mlýna Bauck
- Jednoduchá příprava
Tip: Vhodné ke zmrazení. Naše rohlíky se skvěle povedou i s veganskou alternativou tvarohu.
Výroba
S každým sáčkem Bauckhof Wunderbrødchen pomáháte šetřit stále více metrů čtverečních půdy před pesticidy. Dobré pro žížaly, dobré pro klima, dobré pro nás všechny.
Jak na přípravu?
Je to tak jednoduché!
Ingredience: 350 g směsi na chléb, 250 ml horké vody a 250 g nízkotučného tvarohu
1. Troubu předehřejte na 220 °C horní/spodní ohřev.
2. Smíchejte tvaroh s horkou vodou, dokud se tvaroh nerozpustí.
3. Směs na housky vmíchejte do směsi tvarohu a vody. Těsto nechte 5 minut nasáknout.
4. Navlhčenýma rukama rozdělte směs těsta na osm stejných dílů, vyválejte z nich kuličky a položte je na plech vyložený pečicím papírem. Kuličky těsta stlačte na plocho tak, aby byly vysoké asi 2 cm.
5. Vložte housky (bez doby kynutí) do předehřáté trouby.
6. Asi po 35 minutách vyjměte z trouby a nechte důkladně vychladnout na mřížce.
Kde se tato směs vyrábí?
Speciální bezlepkový mlýn - zakoupený od švýcarské armády - zvládne až 18 tun denně a mele pro nás pouze bezlepkové mouky. Nachází se v oddělené budově, abychom zabránili kontaminaci produkty obsahujícími lepek.
Každá šarže bezlepkové mouky je testována v naší vlastní mlýnské laboratoři, abychom zajistili, že je bezlepková. K tomuto účelu jsme také zřídili bezprašnou místnost na mouku.
Složení produktu a nutriční informace naleznete níže.