Wunderbrödchen Original je mini verze našeho oblíbeného Wunderbrødu - ale stejně křupavá a stejně chutná. Samozřejmě jsou také bezlepkové, v kvalitě Demeter a univerzální na přípravu.
Čerstvé, nadýchané housky s chutnými semínky budete mít na talíři během chvilky, protože rohlíčky jsou hotové ještě rychleji než chléb. V ničem si nezadají se svým vzorem Wunderbrød.
Náš Demeter Wunderbrödchen Original na první pohled:
- Nejlepší kvalita Demeter
- Bezlepkový a veganský
- Rychlá a snadná příprava
- Vydatná klasika
- Přímo z mlýna Bauck
- Všestranná příprava
Výroba
S každým sáčkem Bauckhof Wunderbrødchen pomáháte šetřit stále více metrů čtverečních půdy před pesticidy. Dobré pro žížaly, dobré pro klima, dobré pro nás všechny.
Jak na přípravu?
Je to tak jednoduché!
Ingredience: 350 g směsi na chléb a 375 ml vody (vlažné).
1 Předehřejte troubu na 220 °C horní/spodní ohřev.
2. V míse krátce promíchejte směs na housky s vodou. Těsto nechte 5 minut namočené.
3. Navlhčenýma rukama rozdělte směs těsta na osm stejných dílů, vyválejte z nich kuličky a položte je na plech vyložený pečicím papírem. Kousky těsta zploštěte tak, aby byly vysoké asi 2 cm.
4. Vložte housky (bez doby kynutí) do předehřáté trouby.
5. Asi po 35 minutách vyjměte z trouby a nechte důkladně vychladnout na mřížce.
Kde se tato směs vyrábí?
Speciální bezlepkový mlýn - zakoupený od švýcarské armády - zvládne až 18 tun denně a mele pro nás pouze bezlepkové mouky. Nachází se v oddělené budově, abychom zabránili kontaminaci produkty obsahujícími lepek.
Každá šarže bezlepkové mouky je testována v naší vlastní mlýnské laboratoři, abychom zajistili, že je bezlepková. K tomuto účelu jsme také zřídili bezprašnou místnost na mouku.
Složení produktu a nutriční informace naleznete níže.